Rüyada bir kızı dudaktan öpmek

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, düşmanından uzak olacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlar kişisel değişime veya özgüven artışına neden olabilir.

Rüyada kızı dudaktan öpmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek eline geçen malları tutamayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kızın dudağından öpmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızı dudağından öpmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments