Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Harika önerileriniz olmasına rağmen, çok fazla baskı yapmanız ya da ısrar etmeniz hiç bahsetmemenizle aynı etkiyi yaratabilir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek işlerinden de geri kalacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kızın dudağından öpmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızı dudaktan öpmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kızı dudağından öpmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments