Rüyada kızı dudaklarından öpmek

Rüyada kızı dudaklarından öpmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri geliştirmeye odaklanmalısınız.

Rüyada kızı dudağından öpmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızın dudağından öpmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızı dudaktan öpmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments