Rüyada bi kızı dudağından öpmek

Rüyada bi kızı dudağından öpmek rütbenin yükseleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek ağız tadının bozulmayacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı dudağından öpmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments