Rüyada kızı dudağından öpmek

Rüyada kızı dudağından öpmek çok başarılı olunacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada kızın dudağından öpmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek işlerinde yenilikler yapacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işarettir.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızı dudağından öpmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızı dudaktan öpmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, alım gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments