Rüyada gelini alnından öpmek

Rüyada gelini alnından öpmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, çok hayırlı şeylere, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelini alnından öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde faydalı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada gelini alnından öpmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada gelin almaya gelmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin alması görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalettir.

Rüyada gelin alı görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin alma görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek dualarının karşılığını alacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada gelin almaya gittiğini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin almaya gitmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments