Rüyada bileklik takmak

Rüyada bileklik takmak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hoş muhabbette olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulur.

Rüyada bileklik takmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Rüyada beyaz bileklik takmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine inanılır.

Rüyada siyah bileklik takmak kazancının ve rızkının düşeceğine, hayatının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada birine bileklik takmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik takmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada inci bileklik takmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi bileklik takmak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada taşlı bileklik takmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, büyük miktarda para kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments