Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, aklına giren şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada boncuklu bileklik takmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada boncuk bileklik takmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Rüyada mavi bileklik takmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye yorulmaktadır.

Rüyada boncuk bileklik görmek bunun için sabırsızlanacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuklu bileklik almak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada boncuktan bileklik görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments