Rüyada siyah bileklik takmak

Rüyada siyah bileklik takmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, borçlarının azalacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah bileklik takmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada siyah bileklik takmak hayata karşı cesaretleneceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı bileklik takmak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada birine bileklik takmak bahtının açık olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına bileklik takmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işarettir.

Rüyada altın bileklik takmak hayattan elini eteğini çekeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada inci bileklik takmak kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bileklik takmak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments