Rüyada altın bileklik takmak

Rüyada altın bileklik takmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileklik takmak gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada altın bileklik takmak büyük takdir toplanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada boncuk bileklik takmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yeşil bileklik takmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalettir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada siyah bileklik takmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, yeni iş kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kavgaların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bileklik takmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada elmas bileklik takmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments