Rüyada taşlı bileklik takmak

Rüyada taşlı bileklik takmak kazancının da azalacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, nimetin ve kazancın artacağına, memur ise terfi edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalettir.

Rüyada taşlı bileklik takmak gördüyseniz:

  • Olası problemleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz veya problem hesabı yapmaktan çözüm yollarını bir kenara bırakmış durumdasınız.

Rüyada taşlı bileklik takmak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, çok kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bileklik takmak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada beyaz bileklik takmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada boncuklu bileklik takmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada inci bileklik takmak zor durumda bırakacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta bileklik takmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada başkasına bileklik takmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments