Rüyada beyaz bileklik takmak

Rüyada beyaz bileklik takmak kendini toparlayamayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kazancının eksileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz bileklik takmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızı veya hayatınızdaki olayları başkalarıyla payşamamanızda fayda var.

Rüyada beyaz bileklik takmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elmas bileklik takmak işlerinde yenilikler yapacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi bileklik takmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil bileklik takmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine tabir olunur.

Rüyada boncuklu bileklik takmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine tabir olunur.

Rüyada altın bileklik takmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada bileklik takmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments