Rüyada mavi bileklik takmak

Rüyada mavi bileklik takmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi bileklik takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya evinize daha fazla zaman ayırmanız ilerlemenizi hızlandırabilir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi bileklik takmak iş hayatında terfi alınacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine bileklik takmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada altın bileklik takmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah bileklik takmak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada pırlanta bileklik takmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalettir.

Rüyada elmas bileklik takmak çok büyük yenilikler yapacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işarettir.

Rüyada boncuk bileklik takmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments