Rüyada birine bileklik takmak

Rüyada birine bileklik takmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, hayatın pahalılaşmasına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalettir.

Rüyada birine bileklik takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada altın bileklik takmak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada birine bileklik takmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada mavi bileklik takmak kredi çekileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada inci bileklik takmak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada boncuk bileklik takmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına inanılır.

Rüyada pırlanta bileklik takmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah bileklik takmak işlerin günden güne daha da artacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments