Rüyada beyaz şort görmek

Rüyada beyaz şort görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz şort gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Rüyada beyaz şort görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz şort giymek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına yorulur.

Rüyada pembe şort giymek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi şort giymek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada yeşil şort görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı şort giymek ileriye gideceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işarettir.

Rüyada şort satın almak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments