Rüyada beyaz şort giymek

Rüyada beyaz şort giymek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz şort giymek gördüyseniz:

  • Sonuçlarını etkileyemeyeceğiniz işler veya konular için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada beyaz şort giymek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Rüyada kısa şort giymek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil şort giymek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada kot şort giymek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah şort giymek işinin ehli durumuna geleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mini şort giymek kurulu düzenin yıkılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sarı şort giymek kazancının tükenmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Huelyakazmaz @gmail.com

Sevgili yorumcu,Rüyamda kızımı namaz kılarken görüyorum ama başini güzel örtmüş fakat altında kısa beyaz şort var uyarıyorum onu benim devamli namaz kılarken giydiğim sabahlıhı giymesini söylüyorum tamam diyor uyanıyorum.Yorumlardanız sevinirim tşk ederim.