Rüyada yeşil şort görmek

Rüyada yeşil şort görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının düşeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil şort gördüyseniz:

  • Planlarınıza katılımda veya katkıda bulunabilecek kişileri düşünmeden önce ödenebilecek bedeli iyi hesaplamalısınız.

Rüyada yeşil şort giymek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil şort görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mini şort giymek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Rüyada erkek şortu görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına inanılır.

Rüyada şort giymek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz şort görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada sarı şort giymek yardımcı olmayacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada şortlu erkek görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments