Rüyada şort satın almak

Rüyada şort satın almak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şort satın almak gördüyseniz:

  • Toplum içerindeyken ikili ilişkilerinize veya sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada şort satın almak işlerin rayından çıkacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada şortlu erkek görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada kot şort giymek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil şort giymek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah şort giymek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Rüyada pembe şort giymek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada turuncu şort görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada deniz şortu görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments