Rüyada beyaz kertenkele öldürmek

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, duygularının karşılık göreceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, güleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işarettir.

Rüyada kertenkele öldürmek kısmetlerin günden güne artacağına, akıllı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kertenkele görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına işaret eder.

Rüyada yavru kertenkele görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada kertenkele görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments