Rüyada kertenkele öldürmek

Rüyada kertenkele öldürmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, kazancının artacağına,, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine inanılır.

Rüyada kertenkele öldürmek gördüyseniz:

  • Öfkeli tepkilerin hiçbir getiri olmasa da, ilerlemeye yönelik çabaların karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek hayatına yeni bir yön vereceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele öldürmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yatırımlarının kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kertenkele görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Rüyada kertenkeleden kaçmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, huzurlu günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek başarılarının daim olacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments