Rüyada bir sürü kertenkele görmek

Rüyada bir sürü kertenkele görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada bir sürü kertenkele gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek mallarının da hayırlı olacağına, daha pozitif biri olacağına inanılır.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işaret eder.

Rüyada uçan kertenkele görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek güzel günler için yaşayacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulur.

Rüyada su kertenkelesi görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kertenkele görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments