Rüyada yavru kertenkele görmek

Rüyada yavru kertenkele görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kurtuluşu bulacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada yavru kertenkele gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kertenkele görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe kertenkele görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada çok kertenkele görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada küçük kertenkele görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada evinde kertenkele görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işarettir.

Rüyada fare kertenkele görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments