Rüyada beyaz gölge görmek

Rüyada beyaz gölge görmek allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, planların tutmayacağına, tatsız durumların yaşanacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gölge gördüyseniz:

  • Bilinçdışı olarak, geçmişte yaptığınız hataları düşünmeye başlayabilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada beyaz gölge görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölgeden kaçmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Rüyada insan gölgesi görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalet eder.

Rüyada kara gölge görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin gölgesini görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölgede yürümek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada adam gölgesi görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah gölge görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments