Rüyada insan gölgesi görmek

Rüyada insan gölgesi görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, geçim derdinin kalmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan gölgesi gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Rüyada insan gölgesi görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına yorulur.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah insan gölge görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gölgesini görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara gölge görmek para ve makam sahibi olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada karanlik gölge görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet eder.

Rüyada azrailin gölgesini görmek büyük başarılar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments