Rüyada adam gölgesi görmek

Rüyada adam gölgesi görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada adam gölgesi gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada adam gölgesi görmek onların bir adım önüne geçeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada kadın gölgesi görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi gölgeni görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah insan gölge görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan gölgesi görmek onurlu bir hayat süreceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin gölgesini görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet eder.

Rüyada gölge oyunu görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sevdiği birini kırmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments