Rüyada ölmüş birinin gölgesini görmek

Rüyada ölmüş birinin gölgesini görmek yönetici makamına oturacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin gölgesini gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada cin gölgesi görmek çok büyük destek vereceğine, hastalıklara şifa bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölge görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada kendi gölgeni görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün gölgesini görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada azrailin gölgesini görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına alamet eder.

Rüyada siyah insan gölge görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, karamsarlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada gölgeye oturmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine alamet eder.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments