Rüyada gölgeden kaçmak

Rüyada gölgeden kaçmak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada gölgeden kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Rüyada gölgeden kaçmak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine işaret etmektedir.

Rüyada at gölgesi görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine delalettir.

Rüyada gölgede yürümek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada cin gölgesi görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada gölgede olmak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah gölgeler görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına işaret eder.

Rüyada kendi gölgesini görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalettir.

Rüyada ölünün gölgesini görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments