Rüyada siyah gölge görmek

Rüyada siyah gölge görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, yarınlara bakacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gölge gördüyseniz:

  • Bazılarıyla daha iyi anlaşmanıza karşın bazılarıyla ise şu aralar ilişkileriniz soğuk olabilir.

Rüyada siyah insan gölge görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gölgeler görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gölge görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada gölge görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada yılan gölgesi görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada cin gölgesi görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gölge görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments