Rüyada kara gölge görmek

Rüyada kara gölge görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, kudret sahibi olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara gölge gördüyseniz:

  • Köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kara gölge görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karanlik gölge görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölgede olmak tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi gölgesini görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada melek gölgesi görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gölgesini görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, rızıksız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölge oyunu görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada gölgeden kaçmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments