Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, kederleneceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yeni adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ağzından balgam çıktığını gördüyseniz:

  • Belli teklif, öneri veya davetleri kabul ya da reddetme konusunda kararsız kalabilirsiniz veya bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna alamet eder.

Rüyada ağzından balgam atmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalet eder.

Rüyada siyah balgam görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada balgam yutmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, çok hayırlı adımların atılacağına inanılır.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalet eder.

Rüyada balgam çıkarmak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada balgam tükürmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments