Rüyada balgam tükürmek

Rüyada balgam tükürmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işarettir.

Rüyada balgam tükürmek gördüyseniz:

  • En ikna edici tavsiye, düşünce veya önerilerinize rağmen, bazen insanları kendilerinden korumak zordur.

Rüyada balgam tükürmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah balgam tükürmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalettir.

Rüyada balgam kusmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada balgamda kan görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah balgam çıkarmak üzgün ve karamsar olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments