Rüyada ağzından balgam atmak

Rüyada ağzından balgam atmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından balgam atmak gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Rüyada ağzından balgam atmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada balgam kusmak çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil balgam görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak bir organizasyona katılacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalettir.

Rüyada balgam görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments