Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, aniden evlilik kararı alacağına delalettir.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir kişinin güvenilirliği konusunda emin olmanıza ya da tamamen güveninizi kaybetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada sarı balgam çıkarmak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah balgam çıkarmak ticari anlamda yön değiştireceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işarettir.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada balgam çıkarmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak ferah bir döneme girileceğine, evlatların hayırsız çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments