Rüyada balgam yutmak

Rüyada balgam yutmak neşesine kavuşacağına, anne baba duası alacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine delalet eder.

Rüyada balgam yutmak gördüyseniz:

  • Kendinize hakim olmayı başarabilirseniz, aslında son dakika değişikliklerinin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada balgam yutmak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak içine kapanacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada balgam görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada sarı balgam çıkarmak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil balgam çıkartmak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine yorulur.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments