Rüyada siyah balgam görmek

Rüyada siyah balgam görmek helal rızka sahip olunacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, elinin darda kalmayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Rüyada siyah balgam gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada siyah balgam tükürmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işarettir.

Rüyada siyah balgam görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, daha fazla gelire kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah balgam çıkarmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada balgam yutmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada balgam kusmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, planların sarkacağına işarettir.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments