Rüyada boğazından balgam çıkarmak

Rüyada boğazından balgam çıkarmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, günahlarının affedileceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzun uğraşlarla elde edilen bir bilginin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak çok büyük zorluklar çekeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak günah ve suç işleyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah balgam çıkarmak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük balgam çıkarmak eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments