Rüyada balgam çıkarmak

Rüyada balgam çıkarmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak birçok ortaklık kurulacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah balgam çıkarmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments