Rüyada bebeğe elma yedirmek

Rüyada bebeğe elma yedirmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, allah’a dua edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe elma yedirmek gördüyseniz:

  • Hareketleriniz, zarifliğiniz veya hırsınız diğerlerinin size katılmak istemesine neden olabilir.

Rüyada bebeğe elma yedirmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük elma yediğini görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ata elma yedirmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada başkasının elma yediğini görmek tüm özlemini gidereceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine elma yedirmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye elma yedirmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments