Rüyada çürük elma yediğini görmek

Rüyada çürük elma yediğini görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işarettir.

Rüyada çürük elma yediğini gördüyseniz:

  • Eskiye bağlı kalmak zor olabilir.

Rüyada çürük elma yediğini görmek endişelerin son bulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çürük elma görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük elma toplamak insanların saygısının kazanılacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada içi çürük elma görmek ondan faydalanacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada çürük elma soymak ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük yeşil elma görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, düşmanlarımızı alt etmeye rivayet eder.

Rüyada çürük elma görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, bol rızık elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments