Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elma yediğini gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine inanılır.

Rüyada birinin elma yediğini görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada çürük elma yediğini görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Rüyada birine elma yedirmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments