Rüyada ata elma yedirmek

Rüyada ata elma yedirmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, hayatının yolunda gideceğine, pişmanlığa, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ata elma yedirmek gördüyseniz:

  • Yüzeysel çözümler yerine, nedenlere odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada ata elma yedirmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ata şeker yedirmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada ata saman yedirmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada ata ot yedirmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının elma yediğini görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalettir.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada bebeğe elma yedirmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, istediği noktalara geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments