Rüyada kırmızı elma yediğini görmek

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek hayatından razı geleceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, karlı işlere gireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı elma yediğini gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına inanılır.

Rüyada birinin elma yediğini görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalettir.

Rüyada birine elma yedirmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı elma yediğini görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye elma yedirmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe elma yedirmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments