Rüyada birine elma yedirmek

Rüyada birine elma yedirmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada birine elma yedirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı biraz daha objektif olun.

Rüyada ölüye elma yedirmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elma yediğini görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elma yediğini görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulur.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, hidayete erip huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments