Rüyada başkasının elma yediğini görmek

Rüyada başkasının elma yediğini görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, başarıları ile tanınacağına, iyi şartlara kavuşacağına, zengin için yoksulluğa, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elma yediğini gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine delalet eder.

Rüyada sarı elma yediğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elma yediğini görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işaret eder.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elma yediğini görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sıhhat ve moral bulacağına yorulur.

Rüyada bebeğe elma yedirmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada ata elma yedirmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments