Rüyada ölüye elma yedirmek

Rüyada ölüye elma yedirmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada ölüye elma yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada ölüye elma yedirmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine tabir olunur.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe elma yedirmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ata elma yedirmek sağlığını da kaybedeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek iş değişikliğine gidileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments