Rüyada ağzında sigara görmek

Rüyada ağzında sigara görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, rızık elde edeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ağzında sigara gördüyseniz:

  • Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir.

Rüyada birinin ağzında sigara görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ağzında sigara görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içilmiş sigara görmek işlerine dört elle sarılacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına tabir olunur.

Rüyada sigara kolisi görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet eder.

Rüyada namazda sigara içmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada sigara külü görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada sigarayı ters yakmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments