Rüyada sigara külü görmek

Rüyada sigara külü görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, yeni iş kollarına girileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine inanılır.

Rüyada sigara külü gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada sigara külü dökmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, tatsızlık olacağına yorulur.

Rüyada sigaranın külünü görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalettir.

Rüyada sigara külü görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada sigara külü yutmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, aradığı kişiyi bulacağına delalet eder.

Rüyada sigara külü temizlemek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada sobadan kül temizlemek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına inanılır.

Rüyada ocak külü görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, boş yere korku duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sobanın içinde kül görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments