Rüyada namazda sigara içmek

Rüyada namazda sigara içmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, başarı ve zafer kazanacağına işarettir.

Rüyada namazda sigara içmek gördüyseniz:

  • Aslında yapamayacağınız ya da altından kalkamayacağınız konularda bazı kişilere bazı sözler verdiyseniz, ayaklarınızın yerine basmasında fayda var.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek verilen emeklerin boşa gideceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına inanılır.

Rüyada namazda sigara içmek edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla sigara içmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, bir işe soyunacağına delalettir.

Rüyada okulda sigara içmek insanları kıracağına, adını aklamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada keyifle sigara içmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabada sigara içmek bedeninin şifa bulacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki sigara içmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, refah düzeyinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada çay ve sigara içmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments