Rüyada sigarayı ters yakmak

Rüyada sigarayı ters yakmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada sigarayı ters yakmak gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Rüyada sigarayı ters yakmak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigarayı tersten yakmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tersten sigara içmek yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ters sigara içmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çakmakla sigara yakmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına delalettir.

Rüyada birinin sigarasını yakmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Rüyada kibritle sigara yakmak malının ve parasının da artacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sigarasını yakmak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments