Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırabilecek değişiklikler yapabilir veya bazı kutlamalar için hazırlanabilirsiniz.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak hem yeni yerler göreceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara dumanı üflemek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından duman çıkmak ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulur.

Rüyada birinin ağzında sigara görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında sigara görmek insanlardan uzaklaşacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine alamet eder.

Rüyada ağzından kadın saçı çıkarmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından kurt çıkarmak mutluluk verici olayların yaşanacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments